INGYENES SZÁLLÍTÁS 15 000 FT.-  FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN  -  FoxPost CSOMAGAUTOMATÁBA - 

Kérdésed van? Hívj minket: +36302946068

 

 

Blog

Aqua Mini és Aqua Big – A prémium szárító törölközők legjobbjai

Aqua Mini és Aqua Big – A prémium szárító törölközők legjobbjai

A tökéletes autószárító törölközőt keresed? A The Collection Aqua Mini és Aqua Big szárító törölközők biztosítják az autód gyors és hatékony szárítását, mindenféle csík vagy szösz nélkül. Ezek a törölközők a legmodernebb technológiával készültek, és a piac egyik legmagasabb vízfelvételi képességével rendelkeznek.

The Collection Aqua Mini és Aqua Big – Prémium szárítás Twisted Loop mikroszálakkal.
 
Az Aqua Mini és az Aqua Big egyaránt a prémium szárító törölközők kategóriájába tartoznak, amelyeket a különleges Twisted Loop mikroszálas technológia jellemez. Ez a technológia biztosítja a törölközők kiváló nedvszívó képességét, amely segítségével autód felületét gyorsan és hatékonyan száríthatod meg, akár egyetlen törlő mozdulattal.
 
Aqua Mini – Kis méret, nagy teljesítmény.
 
Az Aqua Mini a kisebb méretű autószárító törölközők közé tartozik, de ne hagyd, hogy a mérete megtévesszen! A 40 x 40 cm-es törölköző ugyanakkora hatékonysággal dolgozik, mint a nagyobb társai. Az 1500 g/m² sűrűségű 70% poliészter / 30% poliamid keverék lehetővé teszi, hogy az Aqua Mini könnyedén felszívja a vízcseppeket, és csíkmentes szárítást biztosítson. Ez az autószárító törölköző tökéletes választás azok számára, akik precíziós munkát végeznek, vagy kis területeket szeretnének gyorsan és alaposan szárítani.
 
Mérete: 40 x 40 cm
Súlya: 1500 g/m²
Anyaga: 70% poliészter / 30% poliamid
Él: Rejtett öltés
Színe: Sötétkék
 
Aqua Big – A nagyobb felületekre tervezve.
 
Ha nagyobb autód van, vagy egyszerűen csak gyorsabban szeretnéd letörölni a vizet, akkor az Aqua Big a tökéletes választás. A 50 x 80 cm-es méretével és ugyanúgy 1500 g/m² sűrűségével, ez a törölköző kifejezetten a nagy felületek gyors és hatékony szárítására lett tervezve. Az Aqua Big szintén Twisted Loop mikroszálakkal rendelkezik, amelyek garantálják, hogy autód minden egyes szárítás után szösz- és csíkmentes maradjon.
 
Mérete: 50 x 80 cm
Súlya: 1500 g/m²
Anyaga: 70% poliészter / 30% poliamid
Él: Rejtett öltés
Színe: Szürke
 
Twisted Loop technológia – Miért válaszd?
 
Az Aqua Mini és Aqua Big törölközők Twisted Loop mikroszálas szerkezete az egyik legfejlettebb technológia az autószárítás világában. Ez a különleges szövési módszer lehetővé teszi, hogy a törölközők rendkívüli mennyiségű vizet szívjanak fel anélkül, hogy túl nehézzé válnának, és gyorsan el tudnák végezni a szárítást anélkül, hogy csíkokat hagynának a felületen.
 
Magas vízfelvétel: Mindkét törölköző rendkívüli vízfelszívó képességgel rendelkezik, köszönhetően a sűrű, 1500 g/m² szálaknak.
Szösz- és csíkmentes szárítás: A törölközők kialakítása garantálja, hogy a felület szárítás után is tökéletesen tiszta és sima marad.
Tartós anyagok: A 70% poliészter / 30% poliamid keverék nemcsak hatékony, de hosszú élettartamot is biztosít, így ezek a törölközők sokáig hű társai lesznek az autóápolásban.
 
Kezelési utasítás:
 
Mosás: A törölközők gépben moshatók, maximum 60°C-on.
Szárítás: Szárítógépben csak alacsony hőmérsékleten száríthatók, például hőszivattyús szárítógépben, ahol nem magas hőfokkal, hanem kíméletesen szárítanak. Fontos, hogy öblítőt soha ne használj mikroszálas törölközők mosásánál.
Mosószerek: Speciális mikroszálas mosószerek használata ajánlott, hogy a szálak puhasága megmaradjon. Pl: The Collection - Microfiber Wash.
Első használat előtt: Javasolt az első használat előtt kimosni, hogy a gyártási maradványokat eltávolítsd, és már az első alkalomtól garantált legyen a szöszmentes szárítás.
 
Összegzés:
 
A The Collection Aqua Mini és Aqua Big törölközők a prémium autószárító termékek közé tartoznak, amelyek nemcsak hatékonyak, hanem tartósak is. Mindkettő rendelkezik a Twisted Loop mikroszálas technológiával, amely lehetővé teszi a gyors, szöszmentes és csíkmentes szárítást, legyen szó kis vagy nagy felületekről. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb méretet, és élvezd az autóápolás új szintjét!

Vásárold meg most a The Collection Hungary webáruházban, és tedd egyszerűbbé az autószárítást prémium minőségű törölközőinkkel!